Toidumenüü

19.-23. mai

Esmaspäev 19. mai

Hommik: Neljaviljapuder, v/sai sprotiga, tee

Lõuna: Plov, hiinakapsasalat, leib, koolipiim, maitsevesi

Oode: Lihapallid kartulite, kastme ja kurgiga, leib, koolipiim

 

Teisipäev 20. mai

Hommik: Nisuhelbepuder, v/sai juustu ja tomatiga, koolipiim

Lõuna: Seljanka, leib, sepik, kohupiim marjadega

Oode: Makaronisalat, leib, morss

 

Kolmapäev 21. mai

Hommik: Kaerahelbepuder, v/leib k.vorsti ja kurgiga, koolipiim

Lõuna: Kala kartulite ja kurgisalatiga, leib, koolipiim, maitsevesi

Oode: Pelmeenisupp, leib

 

Neljapäev 22. mai

Hommik: Piima-nuudlisupp, v/sai pasteediga

Lõuna: Guljašš kartulite porgandi-porrusalatiga, leib, koolipiim, maitsevesi

Oode: Kruubipuder, koolipiim

 

Reede 23. mai

Hommik: 8-viljapuder, v/sai munavõiga, koolipiim

Lõuna: Hernesupp, leib, sepik, kakaokissell keedisega

Avaldatud 28.05.2018. Viimati muudetud 21.05.2025.